Viewed 54 times 1 Answers
0
ی دارم من شنیدم بعد از اتمام دوره کالج، دانش جو فرصت یک ساله دارد برای پیدا کردن کار اگر به محص تمام شدن کالج و قبل از پیدا کردن هیچ شغلی دانشجوی فارس التحصیل شده بخواهد یک ماه سفر به ایران داشته باشد بعدا در ورود مجدد به کانادا براش مشکلی پیش نمیاد ؟ کسی تجربه داشته ؟ ممنونم
2021-09-30 16:55:00 Canada ویزا #پیدا کردن کار
1 Reply
سلام آیا کسی هست من را راهنمایی کند ؟
2021-10-01 06:24:00

Similar Question:
#پیدا کردن کار

دارم پیدا کردن کار بعد از مستر در رشته financial planning management با توجه به اینکه چه کالجی بودی تاثیر گذاره؟ البته لیسانس حسابداری و ۱۸ سال سابقه کار مزتبط هم در ایران دارن
2021-09-28 08:45:00 #Canada [پیدا کردن کار] ویزا

با بر ارجمند در فرم 1295 مربوط به همراه applicant اصلی ( خودم ) یعنی همسرم که با من خواهد آمد، پس از انتخاب Open work permit، خواسته شده تا آدرس محل کار مورد نظر وارد شود خب ایالت و شهر که مشخص اند در قسمت آدرس که ستاره دار هست چه باید نوشت با توجه به اینکه ایشان همراه من هستند و طبیعتا پس از آمدن به آنجا و پیدا کردن کار امکان ارایه آدرس محل کار وجود دارد ممنون می شوم راهنمایی کنید
2021-10-06 15:55:00 #Canada [پیدا کردن کار] ویزا

آفیسر به این موضوع که من فرزند ی دارم که هنوز مدرسه نمیره و من نباید برم دانشگاه و اینکه باید از فرزندم مراقبت کنم و این باعث ریجکتی ویزا میشه؟؟؟
2021-09-04 06:46:00 #Canada

من نیاز به یه کمکی دارم من ارشد مهندسی صنایع هستم که ۳ سال پیش درسم تموم شده الان میخوام برای ارشد مجدد اقدام کنم توی انتخاب رشته ی ارشد مجدد خیلی کمک میخوام چون اگر دوباره صنایع بخونم که نمیدونم چطوری توجیه ش کنم که دوباره همین رشته رو میخوام بخونم از طرفی بعضی پیشنهاد رشته های مدیریت منابع انسانی یا مدیریت پروژه رو دادن ولی یکسری میگن به رشته های مدیریتی حساس شدن و ریجکت میکنن کسی هست که صنایع خونده باشه بتونه راهنماییم کنه ؟ ممنونم
2021-09-24 03:32:00 #Canada

من دارم من میخواستم سند خونهام رو به عنوان یکی از وارد تای بیارم، ولی سند هنوز آماده نشده خیلیا گفتن میشه از سندقرارداد که اونم رسمی هست ترجمه گرفت و گذاشت حالا مشکل اینه ک این سند قرارداد تعداد صفحاتش زیاده(۴صفحه) و نمیشه همشو تو کلاینت اینفو اتچ کرد میشه فقط از صفحه اول و دومش گذاشت؟ گذاشتن کلللش باعث نمیشه افیسر حوصلش نگیره بخونه؟
2021-09-04 05:15:00 #Canada

الان چه مدت طول میکشه جواب ویزای تحصیلی بیاد من شنیدم سفارت سریعتر کرده کارو درسته؟
2021-08-30 14:09:00 #Canada

تخصصی درباره ویزای owp دارم - بعد از اتمام درس همسرمون و درخواست pgwp برای ایشون ویزای ما چه تغیری توی این مدت میکنه و آیا اون زمان که ایشون درخواست pgwp دادن ما هم باید تغییر استسوس به ویزیتوری بدیم ( که در این حالت که اجازه کار نداریم ) یا باید دوباره درخواست wp کنیم ؟ ممنون اگه کسی اطلاعات دقیق داره راهنماییم کنه
2021-09-05 15:50:00 #Canada